Think smart in amenities...

Το πολυτελές Princess Adriana επιλέγει παντόφλες υψηλής αισθητικής από την KSD

1-1021x580
Category Uncategorized

Κατέχοντας ηγετική θέση στον χώρο των προϊόντων προσωπικής περιποίησης για δωμάτια ξενοδοχείων (hotel amenities) και όχι μόνο, η εταιρία KSD, επελέγη από τον κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο, H Hotels Collection, της οικογένειας Χατζηλαζάρου, για να προμηθεύσει το εξαιρετικό και πολυβραβευμένο Princess Adriana Resort & Spa με μια ειδική παντόφλα.

Πρόκειται για μια κατά παραγγελία ειδική μαύρη παντόφλα, με κέντημα, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, για την ποιότητα και την αισθητική της. Η μαύρη παντόφλα, η οποία τοποθετήθηκε στα δωμάτια του πεντάστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Princess Adriana Resort & Spa, του γνωστού ομίλου, στο Κιοτάρι της Ρόδου, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας βελούδο και διαθέτει σόλα 5 χιλιοστών, εξασφαλίζοντας άνεση στο βάδισμα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Με κεντημένο το λογότυπο του ξενοδοχείου, με ειδικές κλωστές, η παντόφλα έχει, ήδη, κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, προσδίδοντας μία ακόμη νότα στα πολυτελή δωμάτια του πολυβραβευμένου resort.

Η KSD, παρέχει μία ευρεία ποικιλία προϊόντων, από σαμπουάν και αφρόλουτρα, μέχρι σετ ραπτικής και παντόφλες. Προϊόντα, που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, τη διαρκή διαθεσιμότητα, αλλά και για τις τιμές τους και πληρούν όλες τις υψηλές προδιαγραφές, γι’ αυτό και τα εμπιστεύονται τα κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία. Βεβαίως, η KSD διαθέτει στην ξενοδοχειακή αγορά μια μεγάλη ποικιλία από παντόφλες, ανάμεσά τους και καλοκαιρινές, τύπου σαγιονάρας, οι οποίες διαθέτοντας ΠΛΗΡΩΣ αντιολισθητική σόλα, είναι ιδανικές για χώρους spa και σουίτες με πισίνα. Οι  flip flop σαγιονάρες διατίθενται και με κεντημένο ή τυπωμένο λογότυπο.

Κατασκευασμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές, οι παντόφλες που διαθέτει η KSD στην ξενοδοχειακή αγορά εξασφαλίζουν στους πελάτες των ξενοδοχείων την αίσθηση της πολυτέλειας και της άνεσης.

Visit Us On FacebookVisit Us On Pinterest